Hvordan du velger jeans for kvinner på nettet

Velge dine jeans på nettet, er lett hvis du vet at passer godt. Hvis du er slank normalt det er lett å fikse, jeg mente passform. Kjenne kroppen kontur fra å være rett slank, helt timeglass type til en err … baobab-treet i sjeldne tilfeller er fornuftig som jeans er allsidig og er ment å passe og se bra ut på deg uansett hva din form og størrelse er. Første du trenger å gjøre for å velge jeans er å kategorisere din kroppstype i slim typen, sportslige typen, timeglasskurvetype, full skjønte type og kanskje en runde fat type. Ta notat av høyden din også som ofte lengden kommer i spill eller utilsiktet en? typen vil overraske deg. Dette er de anbefalte målinger.

Stylish-Jeans

Mål rundt den smaleste delen av midjen med en myk skredder tape eller en tråd.

Mål rundt den bredeste omkrets på hoften (Normalt hoftebenet).

Dette bør gjøre det med mindre du går for en jeans innløst eller jeans jakke vurdere å måle rundt brystet over brystet også.

Som jeans generelt ikke krympe (generelt, avhengig av materiale), anser en halv tomme ekstra. Ikke stol på størrelse rekkevidde om USA, Storbritannia eller asiatisk som disse ville generelt ment seg på hoftene i stedet for midje eller skuldre i stedet for brystet. Stol på tape.

Hvordan måle midjen: Plasser målebåndet en tomme over navlen. Når du måler, stå oppreist og ikke holde magen i. Legg til en annen tommer til måling for å finne din midje størrelse. De fleste butikker bære midje størrelser som spenner 30-42 inches.

Hvordan måle hip: Plasser målebåndet rett over hoftebenet området. Vanligvis en manns hip området er nesten den samme målingen som livet. Men noen ganger midje området er større enn hoftene. Hvis livet er mye større enn hofte, kan passformen være baggy rundt skrittet og ben. Kjøp bukser som passer den største delen av deg og få dem profesjonelt endret for å passe kroppen din.

Hvordan man kan måle bukser lengde: For å måle lengden av buksen, starter på bunnen av midjen og foreta en rett linje ned til bunnen.

En rekke stiler er tilgjengelige i Kvinner Jeans. Men de fleste av oss vil ikke være i stand til å bære alle stilene med tilsvarende kroppsholdning. Derfor er det viktig at du forstår hvilken av de stiler som passer deg mest. Den slanke kuttet, overdimensjonert og rette stiler er tre av de eventless stiler i jeans som kan brukes av nesten alle kvinner. Du kan prøve de lave veksten og høy stige alternativer i disse jeans avhengig av hvordan de ser på oss. Enten vi velger for en enkel look eller en mer sofistikert med fasjonable topper, hæler og annet tilbehør, vil disse alternativene imponere oss.