Hvordan du skal bruke kjoler på fester

Det er sesongen for å være jolly og tid til å omgi oss med mat og festlighet. Vi kommer til å bli invitert på fest til venstre og høyre, og vi begynner å lure på hvor mange festkjoler vi trenger å hamstre før vi kjører ut av klær å ha på. Gjerne, kan du ved å improvisere, men det er fortsatt regler for hvordan du skal bruke kjoler på fester i løpet av ferien uten å se ut som en jule alv.

festkjoler

Må gjerne komme i jule ferie stemning ved å omgi deg selv med juledekorasjoner, men pass på at de ikke er på deg. Sjansene er, de fleste mennesker har en tendens til å bruke klær som har rød og grønn farge på dem. Unngå å gjøre det, og du unngår å bli latterliggjort.

Rør klart fra iført super høye hæler. Gå videre og nyte å være den ruvende skikkelse gang på en stund, spesielt på fester der du trenger for å fange oppmerksomhet, men for mye oppmerksomhet kan være farlig. Tone ned høyden på høyhælte sko, og du vil også tone ned vitser.

Vi vet alle at du trenger å skille seg ut i løpet av partier og du tar ut stiligste kjole som du har, men du har sammenhengende parter å ivareta så det er mye bedre at du kle casually stedet gå ut med et smell hver gang.

Gjør deg selv en tjeneste og hoppe over strikket jule genser bestemor har gitt deg i fjor. For all del hoppe over noen form for julestrømper også.

Du vet at du ønsker å lage en scene på festen ved trygt snakke med folk og ler av vitser og nyter festen, men det er ett øyenbryn løfter som til slutt vil gjøre deg spøk – krøllete klær.

Hvis det er én ting som du bør hoppe under høytiden parter, er det ferie strømper. Du holde lurer på hvorfor folk smiler til deg når du hodet ned i tabellen og du ser deg selv ser latterlig med at strømpene, eller som fargerike kne høye sokker. Kjoler lange gå bra med strømper, så ha det i bakhodet hvis du har å bære strømper.

Og til slutt, grøft uber tight du-ikke-selv-puste kjole. Vi vet alle at det er sexy og stilig, men tuning på din indre Kardashian vil ikke bare ødelegge din classy og sofistikert image, men også din egen jobb.